SAMSUN / CANİK - 15 Temmuz Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Konusu : DEDE KORKUT

Şbt

TGTOF tarafından düzenlenen Samsun İl Puta Koşusunda öğrencilerimiz 10-11 yaş ve 17-18 yaş kategorilerinde yarıştılar.

Şbt

Rehberlik/Psikolojik Danışman İlknur AKMAN 12.sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım gezisi gerçekleştirdi.

Şbt

Doç. Dr. Sevgi MARAKLI  DNA PARMAK İZİ, GENETİK MÜHENDİSLİĞİ VE BİYOTEKNOLOJİ konularında öğrencilerimizle söyleşide buluştu.

Ock

Öğrencilerimiz dönemin son günlerini eğlenceli etkinliklerle geçirdiler.Bu etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen idareci ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları ile Türkiye’nin önde gelen işverenleri, öğrenci ve mezunlarla buluştuğu Okaf'24 için TÜYAP Kitap Fuarındaydı..

Ock

Öğrencilerimiz Manevi Baharımız üç ayların müjdeliyicisi Regaip Kandilini ikram ve hediyeleri arkadaşlarına dağıtarak ve Kur'an-ı Kerim okuyarak ihya ettiler.Rabbimiz hayırlara vesile kılsın.

Ock

Uzman Vaiz H.Mehmet AKDOĞAN hocamız tarafından Lise bünyemizdeki öğrencilerimize "Gençler Sizler Yarınlarımızsınız" konulu ilgi çekici bir seminer gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma EKEN danısmanlığında bir diğer e Twinning projesi "Intercultural Digital Dialogue" Projesi başladı.

Ock

Okulumuz ortaokul bünyesinde Türkçe Öğretmenimiz Fatma EKEN rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri" projesi etkinlikleri kapsamında "Yunus Emre" etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz bünyesindeki ortaokul öğrencilerimiz Türkçe öğretmenimiz Fatma EKEN rehberliğinde bu projede çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Ara

Gençlik Spor İl Müdürlüğünce her yıl düzenlenen Okul Sporları Masatenisi Yıldız Kızlar İl Yarışmasında okulumuz il 2.si olarak büyük başarıya imza attı.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nagihan ARSLAN 5. Sınıflarımızdan sekiz öğrenci ile birlikte "Love Your Environment Protect Your Water" adlı Etwinning Projesine başladı.