SAMSUN / CANİK - 15 Temmuz Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

DÖGM 'ce her yıl düzenlenen Mesleki Yarışmalarda okulumuz öğrencileri büyük özveriyle hazırlandı ve okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Ara

İlçemiz Ortaöğretim kurumları değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Murat AĞAR başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit KÖSEOĞLU'nun da katılımlarıyls okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

GSB Okul Sporları Güreş Genç Erkekler (B) Samsun İl Şampiyonası'nda Okulumuz Öğrencileri takım halinde il 1.si olmuştur.

Ara

Samgis Aralık Ayı denemeleri 8 ve 12.sınıflarımıza uygulandı.

Ara

Okul Rehberlik Servisimizce 12.sınıf öğrencilerimizin Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda Üniversite Tanıtım Gezisine ve ardından Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezinde Gri Koç Seminerine katılımları sağlandı.

Ara

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince son sınıf öğrencilerimize bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Ara

Canik İlçe Sağlık Müdürlüğünce öğrencilerimize "Uyuz Hastalığı" hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

3.12.2023 Pazar günü Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Tüm Sınıf Seviyelerinde Veli Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ara

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit KÖSEOĞLU ve Şube Müdürümüz Osman SARGUT  Okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler.

Ara

Değerler Kulübümüzce tertiplenen "Dürüstlük Manavı" Etkinliği öğrencilerimizden büyük ilgi gördü.

Kas

Ortaokul ve Lise öğrencilerimize aylık olarak yapılan denemelerimize Kasım ayı denemesi ile devam ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası okulumuzda etkinliklerle anıldı.

Kas

Bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizle...