SAMSUN / CANİK - 15 Temmuz Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

22-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Masatenisi müsabakalarında rakiplerini birer birer mağlup eden Masatenisi takımımız il 4.lüğü kazandı.

Ekm

LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize Rehberlik Servisimizce planlanan Motivasyon Gezisi düzenlendi.

Ekm

Sivil Savunma Kulübümüzün öncülüğünde 'Çök-Kapan-Tutun' etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Ahilik Haftası Etkinliği kapsamında Konuşmacı Vaiz İhsan ŞİMŞEK öğrencilerimizle buluştu.

Ekm

Çocıklarımıza  Kitap Okuma Alışkanlığı kazandırma amacıyla her yıl düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nı ziyaret ettik.

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte DÖGM tarafından planlanan 'Camilerde ve Mihrablarda Gençler Var' Projesi kapsamında Sefinaz Hatun Camiindeydik.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine 'Peygamberimizin Hayatı Gözetiminde Doğruluk' konulu seminer düzenlendi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Şehit Tayfun PEKEL'i kabrine ziyarette bulundu.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Canik Bilim Şenliğine görevli ve ziyaretçi olarak katılım sağladı.